NÄSTAN ALLA VÅRA PRODUKTER MED FRI FRAKT!

Fraktpolicy

BESTÄLLNING FÖRBEREDELSE OCH SÄNDNING

När vi behöver förbereda en anpassad beställning tar det vanligtvis 2 eller 3 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att skicka din beställning så snart vi kan. Vi förbereder och skickar beställningar endast under arbetsdagarna, vilket innebär att måndag till fredag och helger inte ingår i denna period. Lördag och söndag räknas inte som en del av leveransdagarna. Tänk på detta om du vill att din beställning ska komma i tid! Du måste veta att sändning (förbereder) och leverans (leverans) är två olika processer, vilket innebär att var och en av dem behövde sin tid för att göras.

När anpassning har en fråga, så vänligen förstå, att vi inte kan behandla din beställning omedelbart och leverans kommer att försenas tills frågan kommer att besvaras.

Icke anpassade (icke-personifierade) produkter skickas inom 1-2 arbetsdagar.


PROCESSEN FÖR PRODUKTSKAPANDE:

När vi får en beställning skickas detaljer direkt till våra designers och de gör designen.
Därefter skickas designen till produktion och de börjar tillverka produkten: klippa, gravera, färglägga, måla och så vidare.
Och sedan efter det packas produkten i förpackning och fäster fraktetiketterna. (Vi lägger inte in papper).
Observera att vi startar beställningen omedelbart även om produkten inte är markerad som skickad.
Så när du lägger en beställning och ber om att avbryta betyder det att någon redan har lagt ner tid på din beställning, det är därför vi inte accepterar avbokningar.

LEVERANSTIDER:

De flesta av våra produkter har gratis leveransservice.

På vår kostnadsfria leveranstjänst kan du förvänta dig att ta emot din beställning inom 16-30 kalenderdagar. Förberedelse och leverans ingår ej. Kommer normalt inom 2-3 veckor, men vi lägger till extra tid för oväntade förseningar som ganska ofta är i dessa svåra tider. Spåra och spåra information tillgänglig. "Track & trace" betyder att vår kurir bekräftar att ordern tagits emot och sedan ingen spårningsväg från deras lager.

Snabbare leverans tar 8-15 kalenderdagar. Förberedelse och leverans ingår ej. Du kan spåra din beställning från början till din dörr.

Expressleverans tar 2-7 arbetsdagar. Denna leveranstjänst är 2-3 arbetsdagar över hela världen. Ibland händer det att paketet är försenat någonstans i tullen eller logistiken, så det kan försena 2-3 dagar, men den maximala leveranstiden är 7 arbetsdagar inklusive leveranstid.
Varför är expressleverans så dyrt? Det är på grund av kön i vår processlinje. När vi tar emot den här typen av beställningar stoppar vi alla våra nuvarande beställningar och prioriterar denna expressleverans. Det betyder att designers tar denna orders detaljer först och skickar den till produktion. Det finns gör bara din beställning och packa separat från alla andra beställningar och ge paketet till budet. Och efter denna process går vi tillbaka till vår vanliga standardrutin.

Om du inte är med när kuriren försöker leverera, lämnas ett kort genom din dörr och du kommer att kunna hämta din vara från din lokala kurirdepå, lokala paketbutik eller ordna omleverans.

Sammanfattning:
FRI LEVERANS: 16-30 kalenderdagar
SNABBARE LEVERANS - PRIS: 49 SEK - TID: 8-15 kalenderdagar
EXPRESS LEVERANS: PRIS: 499 SEK - TID: 2-7 arbetsdagar

----------------------------------------------------

TULL, MOMS, AVGIFTER, SKATTER

Ingen tull eller momsavgift inom Europa eftersom vi är ett europeiskt företag. Vi tar in skatter från alla europeiska länder och betalar skatt till europeiska länder där vi har fått försäljning. Vi är momsregistrerade företag och vi kan tillhandahålla momsfakturor vid behov, vänligen kontakta oss. Företag är välkomna att beställa från oss. Vi kan sälja produkter till företag utan momsavgifter som värderar mer än 150 euro, men du måste vara momsregistrerad i ditt land och betala dina lokala skatter. Vissa europeiska länder är inte i Europas momszon, så det finns några andra regler för momsuppbörd.


För kunder i Storbritannien:

Du behöver inte betala något till leveransföretaget för att ta emot varor värda mindre än £135 (GBP) (momsen är NOLL)För kunder i USA:

Du behöver inte betala något till leveransföretaget för att ta emot varor värda mindre än $40 (USD). Varornas totala värde under 40 USD som skickas med bud kommer att vara tull- och skattefria.

Den totala sammanlagda kostnaden över $40 (USD) och upp till $150 (USD) kommer att vara tullfri, men skatter kommer fortfarande att gälla. Kunden (mottagaren) betalar skatt.För kunder i Kanada:

Du behöver inte betala något till leveransföretaget för att ta emot varor värda mindre än $40 (CAD). Varornas totala värde under 40 USD som skickas med bud kommer att vara tull- och skattefria.

Den totala sammanlagda kostnaden över $40 (CAD) och upp till $150 (CAD) kommer att vara tullfri, men skatter kommer fortfarande att gälla. Kunden (mottagaren) betalar skatt.