NÄSTAN ALLA VÅRA PRODUKTER MED FRI FRAKT!

Återbetalningspolicy

RETURER:

Icke-personifierade varor: vi accepterar returerna för återbetalning.

Personliga varor: på grund av dessa varors natur, såvida de inte kommer skadade eller defekta, kan vi inte acceptera returer för dem. Om det finns ett problem med varan, vänligen kontakta oss, så kommer vi att göra allt vi kan för att åtgärda problemet. Vi skulle begära att ett fotografi av den defekta varan tillhandahålls för att vi ska kunna utfärda en ersättning eller återbetalning.


ÅTERBETALNINGAR:

En återbetalning av kostnaden för varorna kommer att ges om villkoren uppfylls, och återbetalningen godkänns först efter en fullständig inspektion av varorna av vår returavdelning som kommer att kontrollera om alla korrekta produkter har returnerats och deras skick. Återbetalningen kommer att behandlas inom 5 arbetsdagar efter mottagandet av varan.

Vi återbetalar inte portot när beställningar kommer tillbaka till oss av anledningar: Kunde inte vidarebefordra, Avvisade, Fel adress, Ofullständig adress, etc.

Vi återbetalar inte för de personliga föremålen eftersom produkten är gjord just för dig och den är inte längre återförsäljningsbar.