NÄSTAN ALLA VÅRA PRODUKTER MED FRI FRAKT!

Användarvillkor

Allmänna villkor


Denna webbplats ägs av National Engraver, MB
Säte: Veterinarijos g. 2-28, Klaipeda, Klaipeda, 92318

Registreringsnummer: 305583990

Om du har några frågor eller kommentarer angående våra produkter, tjänster eller webbplats, vänligen kontakta oss på e-post info@nationalengraver.com
 
Ägande av webbplats
Det är förbjudet, utan tillstånd från National Engraver, MB, att använda (inklusive kopiering och lagring av delar av eller hela) innehållet och bilderna på denna webbplats, annat än för personligt bruk. Alla som upptäcks använda bilder eller innehåll annat än för icke-kommersiellt bruk kommer att åtalas i enlighet med detta.


Handelsbeskrivning
Även om det alltid är med den bästa avsikten att hålla informationen och produktbeskrivningarna på webbplatsen uppdaterade och korrekta kanske det inte alltid är fallet. National Engraver, MB förbehåller sig rätten att hålla vilken beskrivning eller pris som helst eftersom informationen är korrekt så vitt vi vet vid den tidpunkt då informationen skrevs in på webbplatsen.


Order
Om du har tillhandahållit National Engraver, MB med din e-postadress kommer ett e-postmeddelande att skickas som bekräftar orderacceptans. Om du inte får orderbekräftelse kan det bero på att produkten är slut i lager eller att kreditkorts-/betalkortsauktoriseringen inte har erhållits. National Engraver, MB förbehåller sig rätten att inte hållas ansvarig om produkten försvinner som en del av tredje parts innehav. Kontakta oss om problemet kvarstår.


Att säga upp ett avtal
Om du av någon anledning bestämmer dig för att säga upp avtalet mellan dig och National Engraver, MB innan produkten har skickats, måste du informera oss så snart som möjligt. Vi kan inte garantera att produkten inte redan har skickats när du kontaktar oss. Om produkten redan har skickats, se återbetalningar och returer. National Engraver, MB följer lagen om distansförsäljning i EU.


Betalning
Alla beställningar är föremål för en kredit-/betalkortskontroll. Om kredit- eller betalkortet av någon anledning nekas av kortutgivaren, förbehåller sig National Engraver, MB rätten att hålla tillbaka lagret från att skickas.


Avslag på transaktion
Avslag på en transaktion görs efter National Engraver, MB.


Virus och lösenord
Även om stora åtgärder har vidtagits om ett virus skulle uppstå på webbplatsen National Engraver, kommer MB inte att hållas ansvarigt. För att hålla virusnivån på en låg nivå, se till att ditt användarnamn och lösenord hålls konfidentiella.

Tillgänglighet
Alla produkter är beroende av tillgänglighet. Vi kommer att sträva efter att informera dig så snart som möjligt om produkten du behöver är tillfälligt otillgänglig.

Förseningar
Tyvärr kan vi inte alltid ansvara för externa förseningar såsom frakt etc. Om en försening uppstår kommer vi att göra vårt yttersta för att hålla dig informerad om situationen när den uppstår. National Engraver, MB kommer inte att vara ansvarig om produkten försvinner som en del av tredje parts innehav. Dessa villkor gäller för EU och EU:s allmänhet. Om du inte kommer från EU, se tillämpliga lokala lagar.